
Czerwona koniczyna ekstrakt 60kaps Soul-farm
Czerwona koniczyna SOUL-FARM
60 kapsułek
Kapsułka w którą zamknięty jest ekstrakt stworzona jest z roślinnego pullulanu. To innowacyjna forma kapsułki, która doskonale chroni jej zawartość przed utlenianiem i łatwo rozpuszcza się w żołądku.
Opakowania dla naszych suplementów w kapsułkach stworzone są nie z zwykłego plastiku, a z zielonego polietylenu. Jest to w 100% zdatny do recyklingu surowiec tworzony z trzciny cukrowej. Kupując produkty z serii PREMIUM dbasz nie tylko o swoje zdrowie, lecz także nie przyczyniasz się do powstawiania kolejnych odpadów.
Zalety
✔ Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian
✔ Zakup bezpośrednio u producenta
✔ Czysty skład bez dodatków
✔ Opakowanie w 100% zdatne do recyklingu, surowiec użyty do jego produkcji to roślinny "zielony polietylen" wytwarzany z trzciny cukrowej.
✔ Na życzenie Klienta do każdego produkty dołączamy świadectwo kontroli jakości potwierdzające bezpieczeństwo produktu pod kątem zawartości grzybów i pleśni, bakterii i metali ciężkich.
Sposób użycia
1 kapsułka 2 razy dziennie obficie popijając wodą
Zawartość w dwóch kapsułkach (zalecana dzienna porcja do spożycia)
Czerwona Koniczyna Ekstrakt DER 4:1 600mg
Czerwona Koniczyna Ekstrakt 10:1 - 600mg, w tym izoflawony 48mg
Składniki
Składniki: Czerwona Koniczyna Ekstrakt DER 4:1 - 300mg, Czerwona Koniczyna Ekstrakt 10:1 - 300mg ze standaryzacją na 8% izoflawonów, kapsułka pullulan
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób odżywiania i zdrowy tryb życia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. W przypadku nadwrażliwości lub uczulenia należny niezwłocznie zaprzestać stosowania oraz skontaktować się z lekarzem.
Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej.
Informacja o alergenach
Produkt konfekcjonowany w zakładzie, gdzie wykorzystywane są surowce zawierające alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy (w tym arachidowe), seler, gorczycę, soję, sezam