Wymagany JavaScript
Do poprawnego działania sklepu wymagana jest włączona obsługa JavaScript.
sizer
Prezentowane zdjęcie ma charakter poglądowy.

OLEJ Z PESTEK TRUSKAWKI 30ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

14,90 zł

Olej z pestek truskawki posiada charakterystyczny dla pestek truskawek, naturalny zapach oraz żółto-zielone zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu 

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do cery suchej , trądzikowej i dojrzałej Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu, W przypadku dostania się oleju z pestek truskawek do oczu należy przemyć je dużą ilością wody. 

Składniki/Ingredients: Fragaria ananassa seed oil

Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek truskawek może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny. 

Kraj pochodzenia: Polska 

Najpopularniejsze produkty w kategorii Kosmetyki naturalne