Wymagany JavaScript
Do poprawnego działania sklepu wymagana jest włączona obsługa JavaScript.
sizer
Prezentowane zdjęcie ma charakter poglądowy.

OLEJ Z PESTEK RÓŻY 30ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

21,90 zł

Olej z pestek róży posiada charakterystyczny dla pestek róży zapach oraz żółto-pomarańczowe zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu. 

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do cery suchej , wrażliwej i dojrzałej. Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu. Idealny do zastosowania jako składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. W przypadku dostania się oleju z pestek róży do oczu należy przemyć je dużą ilością wody. 

Składniki/Ingredients: Rosa canina seed oil

Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek róży może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny. 

Kraj pochodzenia: Polska 

Najpopularniejsze produkty w kategorii Kosmetyki naturalne