Wymagany JavaScript
Do poprawnego działania sklepu wymagana jest włączona obsługa JavaScript.
sizer
Prezentowane zdjęcie ma charakter poglądowy.

OLEJ Z PESTEK ARBUZA 50ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

15,90 zł
Powiązane produkty
  • sizer

    OLEJ TAMANU 30ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

    22,50 zł
  • sizer

    OLEJ Z ORZECHÓW MACADAMIA 30ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

    13,90 zł
  • sizer

    OLEJ Z PESTEK RÓŻY 30ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

    21,90 zł
  • sizer

    OLEJ RYCYNOWY 50ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

    14,90 zł
  • sizer

    OLEJ Z PESTEK MALIN 30ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

    16,90 zł
  • sizer

    OLEJ Z PESTEK TRUSKAWKI 30ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

    14,90 zł
  • sizer

    OLEJ Z PESTEK GRANATU 50ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

    15,90 zł
  • sizer

    OLEJ ARGANOWY KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY 50ML OL'VITA

    24,90 zł
Olej z pestek arbuza OL'VITA

50 ml

Olej z pestek arbuza. Kolor słomkowo-żółty, typowy dla oleju z pestek arbuza. Zapach bardzo delikatny, po zaaplikowaniu na skórę szybko się ulatnia. W lodówce może tężeć

Przeznaczenie
Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Bardzo delikatny olej, który szybko się wchłania i nie pozostawia na skórze tłustego filmu. Nie zatyka porów skóry. Polecany w pielęgnacji wlosów oraz ciała, w tym twarzy, shyi i dekoltu. Idalie spisuje się podczas masażu. Odżywia, uelastycznia, regeneruje i nawilża. Zapobiega powstawaniu rozstępów. Wygładza i wyrównuje koloryt skóry. Spowalnia proces starzenia się skóry. Nawilża, wygładza, regeneruje i odżywia włosy. Ułatwia rozczesywanie, idealny do systematycznego pielęgnowania włosów. W przypadku dostania się oleju z pestek arbuza do oczu należy przemyć je dużą ilością wody. .

Składniki/Ingredients
Citrullus Lanatus Seed Oil

Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie
W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek arbuza może tężeć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny. 

Kraj pochodzenia: Polska 

Najpopularniejsze produkty w kategorii Oleje kosmetyczne i olejki eteryczne