Wymagany JavaScript
Do poprawnego działania sklepu wymagana jest włączona obsługa JavaScript.
sizer
Prezentowane zdjęcie ma charakter poglądowy.

OLEJ RYCYNOWY 50ML KOSMETYCZNY ZIMNOTŁOCZONY OL'VITA

14,90 zł
Powiązane produkty
  • sizer

    BIO OLEJ RYCYNOWY TŁOCZONY NA ZIMNO 100ML NATVITA

    12,60 zł

Olej rycynowy jest bezbarwny, bezzapachowy i gęsty. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Polecany jest w szczególności jako podstawowy składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. Idealny do nawilżania szorstkich kolan, łokci i popękanych pięt oraz regeneracji osłabionych i wypadających włosów. W przypadku dostania się oleju rycynowego do oczu należy przemyć je dużą ilością wody.

Składniki/Ingredients: Ricinus communis seed oil

Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie 

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej rycynowy może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny. 

Kraj pochodzenia: Francja 

Najpopularniejsze produkty w kategorii Oleje kosmetyczne i olejki eteryczne